Chat with us, powered by LiveChat Mit kell tudnom a napelemekről? | Pentele Solar

Mit kell tudnom a napelemekről?

Mennyit spórolhatok a napelem rendszerekkel? Mennyi idő alatt térül meg egy fotovoltaikus rendszer felszerelése? Megéri a befektetést? Mekkora a kockázat? Előfordulhat, hogy egyáltalán nem térülnek meg a kivitelezés költségei?

Mit kell tudnom a napelemekről?

Sokan félnek belevágni a napelem rendszer telepítésébe, mert éppen ezekre a kritikus kérdésekre nem találják meg sehol a választ.

Egy családját érintő, hosszú távú döntés előtt áll, és nem beszélnek Önnek a napelem rendszer gyakorlati, pénzügyi vonzatairól, amik nélkül egyszerűen nem lehet biztos elhatározásra jutni.

Tudnia kell, mire számíthat, mekkora távlatokban gondolkozhat akár az idő, akár az anyagiak szempontjából.

És pontosan tudjuk, hogy én mi sem tudnánk meggyőző feleletet adni a kérdéseire. Hosszú listákat állíthatnánk össze, amin a környezettudatosságtól kezdve, a hosszú élettartamon át az ingatlanárakra gyakorolt hatásokig mindent felsorolnánk, de ez nem oszlatná el a kétségeit.

Éppen ezért nem mi fogunk Önnek válaszolni a kérdéseire, hanem a korábbi ügyfeleink. Bevett szokás nálunk, hogy ha valaki minket választ, azzal igyekszünk kapcsolatban maradni nem csak a rendszeres ellenőrzések, de a tapasztalatok miatt is. Igényt tartunk a véleményére az után is, hogy a napelem rendszert üzembe helyeztük otthonában, hiszen azzal tudunk leginkább versenyképesek maradni, ha ismerjük az ügyfeleink gondolatait, igényeit.

Önnek tapasztalatokon alapuló véleményekre van szüksége, olyanok szájából, akik már megtették ezt a lépést, és hosszú évek elmúltával sem kellett csalódniuk.

Az ilyen beszélgetések alkalmával sokszor hallunk olyan mondatokat, amiknél meggyőzőbbeket mi sem tudnánk megfogalmazni. Ezeket gyűjtöttük össze Önnek, hogy lássa, mi motiválta azokat, akik most már évek óta élvezik a napelem rendszer nyújtotta előnyöket.

Mit kell tudnom a napelemekről?
Napelemes pályázat magánszemélyeknek

Több rejlik a napelem rendszerben, mint gondolná!

Az, hogy az áramot önmagának termeli, hatalmas terhet vesz le a válláról, ami elsőre talán föl se tűnik. De gondoljon bele: gyakorlatilag mindent, ami árammal működik a lakásában, ön fogja ellátni energiával, a szolgáltatótól teljesen függetlenül!

A mosógéptől a klímáig minden, aminek működése igen komolyan meglátszott a villanyszámlán, most a napfényből nyeri majd a szükséges energiát, és fizetnie sem kell érte. Ha pedig a többi háztartási eszközét is lecseréli, például a gáztűzhelyét villanytűzhelyre, még a többi számláján is spórolhat. Nincs hát többre szüksége, mint a célja meghatározására, és rezsiköltségeit akár nullára is csökkentheti!

Az egyik legjobb befektetés a világon

A napelem rendszer gyakorlatilag egy befektetés, ami az évtizedek során folyamatosan passzív hozamot termel. Kifizet egy bizonyos összeget az alkatrészekre és a kivitelezésre, valamint megköti a szükséges szerződéseket a szolgáltatóval, hogy azt az árammennyiséget, amit nem használ fel, visszajuttathassa a hálózatba, amit így jóváírnak Önnek.

Otthonában hivatalosan egy háztartási kiserőmű működik, ami napról napra passzív hozamot biztosít. Így haladva maximum 8-10 év alatt a kivitelezés költsége teljesen megtérül, és a termelés ezután sem áll meg!

Egy családi házra szerelt napelem rendszer 50 évig üzembiztosan működhet, így nem kell sokat magyarázni, miért érdemes befektetésként gondolni a telepítésére. Ha ugyanezt a kezdő összeget bankban helyeznéd el, a haszon a közelében sem lenne annak, amit így gyűjthetsz az évtizedek alatt.

A biztonság, amit ad, mindent megér

Erre egyik ügyfelünk egy egyszerű, de meggyőző hétköznapi történetet hozott fel példaként, és én sem tudnék ennél jobb érvet felhozni a napelemek nyújtotta biztonság mellett.

Napelem - Az egyik legjobb befektetés a világon

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.