Mit kell tudnom a napelemekről?

Mennyit spórolhatok a napelem rendszerekkel? Mennyi idő alatt térül meg egy fotovoltaikus rendszer felszerelése? Megéri a befektetést? Mekkora a kockázat? Előfordulhat, hogy egyáltalán nem térülnek meg a kivitelezés költségei?

Sokan félnek belevágni a napelem rendszer telepítésébe, mert éppen ezekre a kritikus kérdésekre nem találják meg sehol a választ.

Egy családodat érintő, hosszú távú döntés előtt állsz, és nem beszélnek neked a fotovoltaikus rendszer gyakorlati, pénzügyi vonzatairól, amik nélkül egyszerűen nem lehet biztos elhatározásra jutni.

Tudnod kell, mire számíthatsz, mekkora távlatokban gondolkozhatsz akár az idő, akár az anyagiak szempontjából.

És pontosan tudom, hogy én sem tudnék meggyőző feleletet adni a kérdéseidre. Hosszú listákat állíthatnék össze neked, amin a környezettudatosságtól kezdve, a hosszú élettartamon át az ingatlanárakra gyakorolt hatásokig mindent felsorolnék, de ez nem oszlatná el a kétségeidet.

Éppen ezért nem én fogok neked válaszolni a kérdéseidre, hanem a korábbi ügyfeleink. Bevett szokás nálunk, hogy ha valaki minket választ, azzal igyekszünk kapcsolatban maradni nem csak a rendszeres ellenőrzések, de a tapasztalatok miatt is. Igényt tartunk a véleményedre az után is, hogy a napelem rendszert üzembe helyeztük otthonodban, hiszen azzal tudunk leginkább versenyképesek maradni, ha ismerjük az ügyfeleink gondolatait, igényeit.

Neked tapasztalatokon alapuló véleményekre van szükséged, olyanok szájából, akik már megtették előtted ezt a lépést, és akár hosszú évek elmúltával sem kellett csalódniuk.

Az ilyen beszélgetések alkalmával sokszor hallok olyan mondatokat, amiknél meggyőzőbbeket én sem tudnék megfogalmazni. Ezeket gyűjtöttem össze neked, hogy lásd, mi motiválta azokat, akik most már évek óta élvezik a fotovoltaikus rendszer nyújtotta előnyöket.

Több rejlik benne, mint gondolnád!

Az, hogy az áramot magadnak termeled, hatalmas terhet vesz le a válladról, ami elsőre talán föl se tűnik. De gondolj bele: gyakorlatilag mindent, ami árammal működik a lakásodban, te magad látod el energiával, a szolgáltatótól teljesen függetlenül! A mosógéptől a klímáig minden, aminek működése igen komolyan meglátszott a  villanyszámlán, most a napfényből nyeri majd a szüksé- ges energiát, és fizetned sem kell érte. Ha pedig a többi háztartási eszközöd is lecseréled, például a gáztűzhelyedet villanytűzhelyre, még a többi számládon is spórolhatsz. Nincs hát többre szükséged, mint a céljaid meghatározására, és rezsiköltségeidet akár nullára is csökkentheted!

Az egyik legjobb befektetés a világon.

A napelem rendszer gyakorlatilag egy befektetés, ami az évtizedek során folyamatosan passzív hozamot termel. Kifizetsz egy bizonyos összeget az alkatrészekre és a kivitelezésre, valamint megkötöd a szükséges szerződéseket a szolgáltatóval, hogy azt az árammenynyiséget, amit nem használsz fel, visszajuttathasd a hálózatba, amit így jóváírnak neked.

Otthonodban hivatalosan egy háztartási kiserőmű működik, ami napról napra passzív hozamot biztosít neked ezáltal. Így haladva maximum 8-10 év alatt a kivitelezés költsége teljesen megtérül, és a termelés ezután sem áll meg!

Egy családi házra szerelt fotovoltaikus rendszer 50 évig üzembiztosan működhet, így nem kell sokat magyarázni, miért érdemes befektetésként gondolni a telepítésére. Ha ugyanezt a kezdő összeget bankban helyeznéd el, a haszon a közelében sem lenne annak, amit így gyűjthetsz az évtizedek alatt.

A biztonság, amit ad, mindent megér

Erre egyik ügyfelünk egy egyszerű, de meggyőző hétköznapi történetet hozott fel példaként, és én sem tudnék ennél jobb érvet felhozni a napelemek nyújtotta biztonság mellett.

Napelem rendszert szeretnél?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk meghatározni céljaidat.

Mire akarod használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől akarsz megválni? Vagy többet is tervezel?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas a házad a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolás, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseidet mielőtt döntést hoznál.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért jövünk el hozzád, hogy segítsünk.

Kérd ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Hagyd, hogy minden kétséget eloszlassunk benned!

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Sharp logo
SMA logo
Fronius logo
Solar Edge logo
Weidmuller logo
Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.