Chat with us, powered by LiveChat Weidmüller túlfeszültség védelem | Pentele Solar

Weidmüller túlfeszültség védelem

Az Ön kockázatkészségétől függ, milyen prioritást rendel a túlfeszültség-védelemhez: lehetséges az is, hogy soha nem üt be a mennykő. Ilyenkor Ön nem veszít semmit, de nem is nyer. Mindenesetre ekkor a túlfeszültség témája mindennapi stresszt okoz.

Weidmüller túlfeszültség védelem

Ha azonban Ön „tuti biztosra szeretne menni”, a vállalati stratégiájába be kell vennie a túlfeszültség-védelmet is. Az ilyen jellegű befektetés nyeresége az üzembiztonság, és megelőzhetők vele a komoly esetek.

Miért van értelme a túlfeszültség-védelemnek?

A természet ereje vihar formájában lenyűgöző színjáték. Az azonban egyben veszélyes jelenség is az emberre, és nem kevésbé veszélyezteti az iparban, üzleti életben és irodákban végzett munkát. Mialatt az embereket főleg a közvetlen közelben becsapó villám veszélyezteti, a villamos berendezésekesetében más a helyzet. Azok a villámcsapások, amelyek legfeljebb 2 km távolságig keletkeznek, elektromágneses csatolásuk következtében tönkretehetik a villamos alkatrészeket.

Ezen kívül a villamos berendezések jelentősen érzékenyebbek a villám energiájának közvetett hatásaira. A villámcsapások másodlagos feszültségeket keltenek mindenben, ami vezetőképes, és ezzel veszélyeztetik a villamos berendezések szigetelését.

Tudja biztonságban a napelem rendszerét.

Hétköznapjainkban már nem lehet lemondani az áramfejlesztő berendezésektől, mérő-, vezérlő- és szabályozó készülékektől, számítástechnikai rendszerektől és még sok minden mástól. Ezek már magától értetődőek, és jelentőségüket tulajdonképpen csak akkor ismerjük fel, ha egyszer meghibásodnak. A forgatókönyv a rövid munkaszünettől a teljes összeomlásig terjed. A jó védelem a villámok keltette impulzusok vagy a túlfeszültségek ellen meg tudja ezt akadályozni.

Tudja biztonságban a napelem rendszerét.
A túlfeszültség-védelem aktualitása

A túlfeszültség-védelem aktualitása

A túlfeszültség-védelem fontos része az elektromágneses összeférhetőségnek, és törvény is előírja. A múltban műszaki téren sok javulást értünk el a túlfeszültség-védelem területén. Megnövekedett a túlfeszültség-védelem minősége és elterjedtsége. Ezt a Német Biztosítók Szövetségének statisztikája is mutatja: kismértékben csökkent az elektronikus készülékek biztosításának éves kárösszege – mindez úgy, hogy bizonyosan több elektronikát használunk, és a villamos, ill. elektronikus berendezések sokkal bonyolultabbak, valamint integráltsági fokuk sokkal magasabb lett.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.