SHARP napelemek

A Sharp napelemei megtalálhatók otthonokban, középületekben és társasházakban, műholdakon, a közúti forgalomban, valamint az ipar különböző területein. Az alkalmazások széles köre bizonyítja, hogy a Sharp napelemek számos területen használhatók.

A Sharp 1959 óta foglalkozik napenergia hasznosításával. A környezet iránti felelősségtudatunk teszi a Sharp-ot globális hajtóerővé a fotovoltaikus energia kutatása és fejlesztése terén.

Miért jár jól, ha SHARP napelemet választ?

A SHARP világelsők a napelem rendszerek világában. A SHARP állított elő először napelem cellákat sorozatgyártásban, és azóta évről évre dönti meg a teljesítményi rekordokat.

A legkomolyabb rendszerekhez is ezeket használják. A legegyszerűbb napelemes zsebszámológéptől kezdve az űrben keringő műholdakig mindent képesek energiával ellátni.

SHARP napelemek teljesítménye

A SHARP napelemek a legjobb teljesítményt biztosítják. A gyárak a világelső Toyota minőségbiztosítási rendszer szerint működnek. Minden egyes napelem modult laboratóriumi körülmények között tesztelnek, amikről mindenki által elérhető mérési jegyzőkönyvek készülnek.

A legmegbízhatóbbak a piacon. A SHARP monokristályos és polikristályos napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, így ellenállnak a legkomolyabb időjárási viszontagságoktól kezdve a legapróbb mikrorezgésekig bárminek.

Nem tudja, hogy mono- vagy polikritályos napelemet válasszon? A témával bővebben a Monokristályos vagy polikristályos napelem? cikkünkben írtunk. Keressen minket bizalommal, segítünk döntést hozni. 

Napelem pályázat 2019
Napelemes pályázat magánszemélyeknek

SHARP napelem garancia

Napelemes pályázat magánszemélyeknek

A SHARP kiemelkedő garanciát vállal napelemeire. A SHARP minden napeleme esetében garantálja, hogy 25 éven át minimum 80%-os teljesítményen fog működni.

Könnyen elérhetőek számunkra is. A világelső japán vállalat kiterjedt európai infrastruktúrával rendelkezik, így az információkéréstől kezdve a garanciaérvényesítésig mindent gond nélkül elintézhetünk rajtuk keresztül.

Válaszd a SHARP napelemeit családi házadra, hogy hosszú évtizedeken át gondtalanul élvezhesd a fotovoltaikus rendszer nyújtotta környezetbarát anyagi biztonságot!

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Pentele Solar - Napelem rendszer kivitelezés Innovatív Napelem - Minden, amit a napelemes rendszerekről tudni érdemes! Napelem kivitelezés - Felkészítjük a napelem telepítésre Napelem pályázatok - Napelemes rendszer pályázatok, támogatások és hitelek.
Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!