Chat with us, powered by LiveChat SHARP napelemek | Pentele Solar

SHARP napelemek

A Sharp napelemei megtalálhatók otthonokban, középületekben és társasházakban, műholdakon, a közúti forgalomban, valamint az ipar különböző területein. Az alkalmazások széles köre bizonyítja, hogy a Sharp napelemek számos területen használhatók.

SHARP napelemek

A Sharp 1959 óta foglalkozik napenergia hasznosításával. A környezet iránti felelősségtudatunk teszi a Sharp-ot globális hajtóerővé a fotovoltaikus energia kutatása és fejlesztése terén.

Miért jár jól, ha SHARP napelemet választ?

A SHARP világelsők a napelem rendszerek világában. A SHARP állított elő először napelem cellákat sorozatgyártásban, és azóta évről évre dönti meg a teljesítményi rekordokat.

A legkomolyabb rendszerekhez is ezeket használják. A legegyszerűbb napelemes zsebszámológéptől kezdve az űrben keringő műholdakig mindent képesek energiával ellátni.

SHARP napelemek teljesítménye

A SHARP napelemek a legjobb teljesítményt biztosítják. A gyárak a világelső Toyota minőségbiztosítási rendszer szerint működnek. Minden egyes napelem modult laboratóriumi körülmények között tesztelnek, amikről mindenki által elérhető mérési jegyzőkönyvek készülnek.

A legmegbízhatóbbak a piacon. A SHARP monokristályos és polikristályos napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, így ellenállnak a legkomolyabb időjárási viszontagságoktól kezdve a legapróbb mikrorezgésekig bárminek.

Nem tudja, hogy mono- vagy polikritályos napelemet válasszon? A témával bővebben a Monokristályos vagy polikristályos napelem? cikkünkben írtunk. Keressen minket bizalommal, segítünk döntést hozni. 

Napelem pályázat 2019
Napelemes pályázat magánszemélyeknek

SHARP napelem garancia

Napelemes pályázat magánszemélyeknek

A SHARP kiemelkedő garanciát vállal napelemeire. A SHARP minden napeleme esetében garantálja, hogy 25 éven át minimum 80%-os teljesítményen fog működni.

Könnyen elérhetőek számunkra is. A világelső japán vállalat kiterjedt európai infrastruktúrával rendelkezik, így az információkéréstől kezdve a garanciaérvényesítésig mindent gond nélkül elintézhetünk rajtuk keresztül.

Válaszd a SHARP napelemeit családi házadra, hogy hosszú évtizedeken át gondtalanul élvezhesd a fotovoltaikus rendszer nyújtotta környezetbarát anyagi biztonságot!

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.