Chat with us, powered by LiveChat RISEN napelemek | Pentele Solar

RISEN napelemek

A Risen az egyik legjobb minőségű kínai napelem panel gyártó. Független tesztelés kimutatta, hogy paneljeik rendkívül jól teljesítenek, és termékeiket átlagon felüli termékgaranciával támogatják. A Risen megbízható és költséghatékony választás.

RISEN napelemek

A napenergia-ipar virágzik, és sok cég szakosodott napelemes termékek tervezésére, gyártására és értékesítésére. De amikor a napelemes termékek ekkora befektetést igényelnek, melyik cégben érdemes megbízni? Megvan a válaszunk, nézze meg napelem rendszer árak oldalunkat.

A Risen Energy egy kínai vállalat, amely 1986 óta foglalkozik napelemes termékek gyártásával és értékesítésével. A cég jól ismert csúcstermékeiről és az iparágban szerzett tapasztalatairól.

Szeretne többet megtudni a Risen Energyről és arról, hogy miért érdemes beszereznie a termékeit? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a Risen Energyről és napelemes termékeiről.

A Risen napelemek teljesítménye

A Risen napelemek csúcsteljesítményt nyújtanak. A Titan és a Jager sorozat is modern technológiát használ, alacsony áramsűrűséggel. Csökkentett teljesítményveszteséggel és megnövelt teljesítmény-kihozatallal rendelkeznek.

Természetes, hogy 15 évig magas teljesítményt kap a napelemekből, nagyon megfizethető áron. Összességében a Risen napelemek rendkívüli ár/teljesítmény arányt nyújtanak.

Szinte minden lakástulajdonos számára rendkívül megfizethetőek, különösen, ha jogosultak bármilyen napenergia támogatásra. A Risen napelemek pénztárcabarátak, megfizethető áronon szerezhet be minőségi modulokat lakossági használatra.

Risen napelem modulok
Risen Titan napelemek

Risen Titan, a Tier1 napelem panel

Őszintén szólva, ha csak a Titan sorozatot nézzük, akkor ezekre a panelekre 12 év garancia van, ami önmagában is kiemelkedő, de a Risen 25 éves lineáris garanciával is rendelkezik, ígya napelem rendszere a következő 25 évben biztosan remekül fog termelni.

A Risen napelemek modern műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, ami növeli hatékonyságukat és teljesítményüket. Ezekkel a panelekkel akár 21%-os hatékonyságra is számíthat, a csúcsminőségű gyártásnak köszönhetően a panelek teljesítménye még zord körülmények között is kiemelkedő.

Ha Titan sorozatot használ, csak néhány panelre van szüksége, mert a modult úgy tervezték, hogy rendkívül energiahatékony legyen. Ez jól jön, különösen akkor, ha a tetőtér kicsi.

Jók a Risen napelemek?

A Risen Energy termékeiről ismert, hogy csúcsminőségűek. Napelemeikre 12 év termékgarancia vonatkozik, szemben a sok gyártó által kínált 10 év garanciával.

A Risen Products számos díjat és oklevelet nyert a múltban. A cég 2015-ben a 9. Kínai Márkafesztiválon elnyerte a fotovoltaikus iparág arany díját. 2017-ben a 6. helyet szerezte meg Kína 10 legjobb fotovoltaikus modulgyártó vállalata között.

Ez az évek óta tartó elismerés és megbecsülés bizonyítja, hogy a Risen termékei kiválóak és érdemesek befektetésre.

A vállalat vertikálisan integrált, ami azt jelenti, hogy termékeihez minden alkatrészt házon belül gyártanak, és a teljesen automatizált gyártási folyamatok biztosítják az emberi hibák csökkentését és a folyamatosan jó minőségű termékek előállítását, ami a Tier1 státusz elérésének egyik része.

Risen napelemek egy napelem parkban

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.