Pentele Solar Kft. támogatásai

Vállalati infokommunikációs és mobilfejlesztések, online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása, informatikai fejlesztés a Pentele Solar Kft.-nél a Magyar állam és az Euróai Unio támogatásából.

Pentele Solar Kft. támogatásai
Europai Únió Struktúrális és beruházási alapok - Informatikai fejlesztés a Pentele Solar Kft-nél

Informatikai fejlesztés a Pentele Solar Kft-nél

Kedvezményezett neve: Pentele Solar Kft.
Projekt címe: „Informatikai fejlesztés a Pentele Solar Kft-nél” című, GINOP-3.2.2-8-2-4-16 2019-01540 jelű támogatást nyert

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Pentele Solar Kft. 2011-ben kezdte meg működését és mára Magyarország egyik legkiemelkedőbb és legkeresettebb, napelem rendszerekkel foglalkozó vállalatává vált.

A folyamatosan változó fogyasztói igények állandó innovációt kívánnak minden, a piac iránt hosszútávon elkötelezett cégtől. A Pentele Solar Kft. éppen ezért törekszik különböző márkájú terméket kínálni a fogyasztóknak, hogy megfelelő megoldást nyújtson, bármely életmódhoz és élethelyzethez. A változó fogyasztói igényekre folyamatosan bővülő széles termékválasztékkal kell válaszolnunk, amelyben mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb terméket.

A vállalat felelőssége mind a fogyasztók, mind a cég üzleti tevékenysége által érintettek iránt óriási.

  • Minden napelem rendszerhez a legmegfelelőbb terméket kínáljuk.
  • Átfogó információt adunk, hogy egyszerűen és tudatosan dönthessen a felhasználó.
  • Felelős marketing- és kereskedelmi tevékenységet folytatunk.

Ezen elvek minél hatékonyabb kiszolgálásának érdekében szükséges számunkra az informatikai rendszerünk fejlesztése.

A fejlesztés célja az, hogy a cégen belül és a céghez kapcsolódó felmérő, kivitelező csapatoknak egy egységes rendszer álljon szolgálatául, különböző jogosultsági szintekkel, automatikus feladat átadással az egyes területek között. Erre az ügyfelek számának és a belső létszám növekedés miatt van szükség.

  • A szerződött támogatás összege: 8 442 630 Ft
  • A felhívás azonosító jele: GINOP-3.2.2-8-2-4-16
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.09.30.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.