Chat with us, powered by LiveChat Referenciák | Pentele Solar

Napelemrendszer szerelés Érd

2020. szeptemberi referencia · A Pentele Solar Kft. szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és mérnöki tervezéssel végzi el kisebb és nagyobb napelemek telepítését. Így, több mint 3500 sikeres átadás után a korábban elvégzett napelem telepítéseinket gyűjtöttük össze.

Napelemrendszer szerelés Érd Napelemrendszer szerelés Érd

Napelemrendszer szerelés Érd

2020. szeptember, Érd

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2021 júliusától egy újfajta támogatási programot tervez megvalósítani, melyben vissza nem térítendő támogatást adna a kevésbé fejlett területein élő, nagycsaládos háztartások számára napelem rendszerek kiépítéséhez és a fűtési rendszerek korszerűsítéséhez. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy Budapest és Pest megye általában kimarad az ilyen jellegű támogatásokból. A kevésbé fejlett régió megfogalmazás pedig azt sugallja, hogy ennél még tovább fog szűkülni azoknak a köre, akik ezt a támogatást igénybe tudják majd venni. Tovább szűkíti a lehetséges kedvezményezettek körét ha valaki nem nagy családos. Ha nincs legalább három gyermek egy háztartásban, akkor sem érdemes várni, olvasható ki a sorok között az ITM kommunikációjából. MÉG EGY FONTOS INFORMÁCIÓ. MIÉRT NEM ÉRDEMES VÁRNI? Az új támogatási rendszerben már NEM szaldós elszámolást fognak alkalmazni, hanem bruttó elszámolást, ami kedvezőtlenebb. A szaldóelszámolásban az éves szinten megtermelt és elfogyasztott energia különbségét kell rendezni az áramszolgáltató felé. A bruttó elszámolásban a napelemes termelő a hálózatból vásárolt és az általa megtermelt, azonnal el nem fogyasztott energia egységárát külön-külön határozzák meg. AMI MIATT MINDENKÉPPEN ÉRDEMES 2023 ÉV VÉGÉIG NAPELEM RENDSZERT ÉPÍTTETNIE ! Azokra, akik nem igényelnek vissza nem térítendő támogatást háztartási méretű naperőművük kivitelezéséhez, valamint 2023 év végéig megkötött hálózathasználati szerződéssel rendelkeznek, a jelenleg is érvényes szaldóelszámolás vonatkozik majd, ami jóval kedvezőbb, mint a bruttó elszámolás. ÖSSZESSÉGÉBEN A SOROK KÖZÖTT OLVASVA ÚGY GONDOLJUK, HOGY NINCS MIRE VÁRNI ! RENDELJE MEG NAPELEM RENDSZERÉT MÉG MA ! Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!

Napelem rendszer kivitelező: Pentele Solar Kft.

Korábbi referenciák

A közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataidra és véleményeidre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani, és piacképesek maradni.

Későbbi referenciák

A közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataidra és véleményeidre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani, és piacképesek maradni.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.