Chat with us, powered by LiveChat Referenciák | Pentele Solar

Napelemes rendszer kiépítése Szeged

2016. februári referencia · A Pentele Solar Kft. szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és mérnöki tervezéssel végzi el kisebb és nagyobb napelemek telepítését. Így, több mint 3500 sikeres átadás után a korábban elvégzett napelem telepítéseinket gyűjtöttük össze.

Napelemes rendszer kiépítése Szeged Napelemes rendszer kiépítése Szeged

Napelemes rendszer kiépítése Szeged

2016. február, Szeged

Már régóta gondolkozik azon, hogy megszabaduljon az áramszámlától és napelem rendszert szeretne a házára és kíváncsi arra, hogy ennek mi a menete? Abban az esetben amikor kitöltötte ajánlatkérő űrlapunkat ,vagy más módon lépett velünk kapcsolatba ,a kollégánk felhívja és egyezteti önnel, hogy mi az elképzelése és mikor felel meg egy helyszíni felmérés. A helyszíni felmérés azért fontos, mert a felmérést végző kolléga itt tudja meghatározni a tető tájolását és a beépítendő anyagok pontos mennyiségét, ez után tudunk önnek pontos, személyre szabott árajánlatot adni. Ha önnek megfelel az ajánlatunk akkor a szerződés megkötése esetén mi elindítjuk az energiaszolgáltató felé az engedélyeztetési eljárást. Az engedély pozitív elbírálása esetén egyeztetünk önnel a napelemes kivitelezés időpontjáról. A cégünk a napelemes kivitelezésekre nem kér előleget, önnek a számlát a napelemes kivitelezés és átadás napján kell rendeznie. A napelem rendszerek telepítését a kivitelező csapatunk egy nap alatt elvégzi. A rendszer kivitelezése után a cégünk elküldi a készre jelentést az energia szolgálató irányába. Ezután már nincs más hátra, csak az, hogy az energia szolgálató felszerelje önnek az oda-vissza mérő órát ,ami alapján majd az elszámolás történik ön és az áramszolgáltató közt.

Napelem rendszer kivitelező: Pentele Solar Kft.

Korábbi referenciák

A közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataidra és véleményeidre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani, és piacképesek maradni.

Későbbi referenciák

A közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataidra és véleményeidre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani, és piacképesek maradni.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.