Chat with us, powered by LiveChat Referenciák | Pentele Solar

Napelem rendszer kivitelezés Dunaújváros

2020. januári referencia · A Pentele Solar Kft. szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és mérnöki tervezéssel végzi el kisebb és nagyobb napelemek telepítését. Így, több mint 3500 sikeres átadás után a korábban elvégzett napelem telepítéseinket gyűjtöttük össze.

Napelem rendszer kivitelezés Dunaújváros Napelem rendszer kivitelezés Dunaújváros

Napelem rendszer kivitelezés Dunaújváros

2020. január, Dunaújváros

A mai technológiával előállított napelemek modulok élettartama a 25 év múlva is elvárható minimum 80%-os teljesítménnyel (gyártói teljesítménygarancia) jellemezhető. Ez egy igen óvatos becslés, mivel a 90-es években Németországban telepített napelem rendszerek termelése 20 év elteltével is gyakorlatilag alig csökkent, 90-95%-os teljesítmény alá, miközben a felhasznált anyagok minősége és technikai paraméterei azóta csak javultak. A ma gyártott napelemek ezért élettartam és teljesítménycsökkenés tekintetében várhatóan a fentieknél kedvezőbb mutatókkal rendelkeznek. Cégünk a napelem rendszer kivitelezéseit a Japán cég napelem moduljaival végzi amelyek mind minőségben, mind hatásfokban a prémium kategóriába tartoznak. A komolyabb gyártók tesztelt, válogatott cellákból állítják össze paneljeiket (általában 60 cella/panel), míg az olcsóbb (no name) panelek esetében erről szó sincsen, ahogy érkezik a szalagon, úgy építik be. Így fordulhat elő, hogy egy két cella kristályszerkezete már a beépítés pillanatában is repedezett, de a névleges teljesítményét ekkor még leadja. A használat során aztán a repedések miatt teljesítménycsökkenés következik be, ami a teljes rendszerre hatással lesz. Ezért fontos, hogy rendszerünk minőségi napelem modulokat tartalmazzon.

Napelem rendszer kivitelező: Pentele Solar Kft.

Korábbi referenciák

A közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataidra és véleményeidre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani, és piacképesek maradni.

Későbbi referenciák

A közöttünk lévő együttműködés azonban tovább folytatódik. Folyamatosan igényt tartunk tapasztalataidra és véleményeidre is, hiszen ezzel tudunk hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtani, és piacképesek maradni.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.