Amit mindenki tudni akar a napelemekről

Gondoljon egy kimeríthetetlen energiaforrásra, ami szinte minden pillanatban körbeveszi, és egyedül Önön múlik, hogy él-e vele! Egy lehetőségre, ami anélkül segít fenntartani életmódját, hogy a természetet a legkisebb mértékben is befolyásolná!

Amit mindenki tudni akar a napelemekről

Válaszok a napelem rendszerekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A napfényben rejlő erőt az űrállomásoktól kezdve a családi házakig bárhol föl lehet használni, és ezt már minden környezettudatos, és függetlenségre vágyó ember felismeri.

Nem csak a globális felmelegedés veszélyei miatt látja be a világ a 21. században, hogy szükség van a megújuló energiaforrásokra. Az utóbbi idők folyamatosan bebizonyították, hogy azok a nagyvállalatok, városok, sőt egész államok, akik a szén-dioxid mentes áramtermelés mellett döntöttek, gazdaságilag is nagyobb hasznot könyvelhettek el. És ugyanez a haszon az Ön számára, egy családi ház tulajdonosa számára is ugyanolyan elérhető, mint bárki másnak.

A napelem mögött álló technológia mára odáig fejlődött, hogy egy átlagos család otthona teljesen ellátható árammal. 

A napelem rendszer előnyei

Az összes elektronikai eszköz, a TV-től kezdve a világításon át egészen az olyan komoly áramfogyasztókig, mint a hűtőszekrény, minden működtethető azzal az energiával, amit a napsütéses órák alatt a napelem rendszer megtermel.

Sokan mégsem mernek belevágni a napelemek felszerelésébe

Ez teljesen érthető, hiszen hiába az évszázados múlt, mégsem tudunk eleget erről a technológiáról. Rendszeresen tapasztaljuk, hogy rengeteg a kétség, bizonytalansága leendő ügyfelekben, nem is feltétlenül a működéssel, mint inkább a hatékonysággal, és a gyakorlati háttérrel kapcsolatban. Az interneten pedig nem egyszerű válaszokra találni, hiszen a legtöbben eladni akarnak, nem pedig tájékoztatni.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy összegyűjtjük a napelem rendszerekkel kapcsolatos legáltalánosabb, leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és a lehető legnagyobb részletességgel adunk választ rájuk.

A napelem rendszer előnyei
napelemek felszerelés

A fotovoltaikus energia befektetés, aminek biztos elhatározáson kell nyugodnia, hiszen ezzel egészen új dimenzióba helyezheti családja energiaellátását. Az üzembe helyezéstől kezdve ugyanis már nem csak fogyasztó, de termelő is lesz egyben!

Képzelje el, hogy a hálószobájától kezdve a konyhájáig minden eszközhöz önmaga hozza létre az energiát! A Nap fényének erejével válik gyakorlatilag függetlenné a szolgáltatóktól, miközben a természet megóvásáért is tesz. És nem csak önmagát látja el: a ma felszerelt napelemek generációknak termelik majd az áramot, így unokái is élvezhetik a most meghozott döntése eredményét! Ehhez csak annyi kell, hogy merjen belevágni, és napelemeket telepíteni a háztetőjére, udvarára, vagy oda, ahol a lehető legtöbbet tud velük elérni.

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.