Ajánlatkérés

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Írjon nekünk és mi készséggel válaszolunk!

Ajánlatkérés Ajánlatkérés

Kíváncsi, mit érhet el a napelemekkel? Kérjen árajánlatot most!

Nincs két egyforma napelem rendszer, így az Ön otthona is egyedi tervezést igényel – és ez egyedi költségeket is jelent. Egy rövid telefonos beszélgetés során közösen könnyen meg tudjuk határozni a költségeket.

mekkora fogyasztáshoz kell elegendő energiát biztosítani

milyen méretű rendszerre van szükség, megállapítjuk a

jövőbeni bővítés lehetőségeit, hiszen több évtizedre tervez.

Minden kérdésére profi szakértőktől származó, személyre szabott válaszokat kap, hogy végül biztos alapokon nyugvó döntést tudjon hozni. Keressen meg minket, és kérjen tőlünk árajánlatot, hogy a tervezést már most elkezdhessük!

Tisztelt Partnerünk és Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, a Pentele Solar Cégcsoport mindegyik tagja jogilag működőképes.

Az ügyvezetők, illetve a megbízottjaik törvényes keretek között járnak el és a legjobb tudásuk szerint vezetik azon tagvállalatokat, melyeknek csak korlátozott eszközállomány áll rendelkezésére.

A társaság teljes működésű vállalata megkezdte a napelemes rendszerek telepitését azok számára, akik megkötött megállapodással rendelkeznek. Nagy létszámú szerződött alvállalkozó bevonásával az ország teljes területén állunk rendelkezésükre. 2021 május 6.-i vállalásunknak megfelelően ügyfélszolgálatunk minden Otthon felújítási támogatást igénylő és vállalkozói szerződéssel rendelkező ügyfelükkel felveszi a kapcsolatot az igért 5 munkanapon belül.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben egy másik napelem telepitő cég jelentkezik Önöknél megoldást kínálva, de nem a +36 (25) 478 - kezdetű telefonszámról az nem a Pentele Solar hivatalos partnere és semmiféle felhatalmazással nem rendelkezik, hogy a nevünkben nyilatkozzon.

Telefonközpontunk jelenleg csak hívásokat kezdeményez, annak érdekében, hogy a működés akadályoztatottsága miatt kialakult elmaradásunkat pótolni tudjuk.

A múlt hét folyamán valamennyi érintett cég vonatkozásában benyújtásra kerültek a bíróság részére a felülbírálti indítványok annak érdekében, hogy az MFB 0%-os ügyfelek részéről kifizetésre kerülő összegek visszafizetésre kerüljenek.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is az info@pentelesolar.hu email címen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A Pentele Solar Group csökkentett üzemmódban történő működése alatt kérjük ügyfeleinket, hogy az inverterek működésével illetve a az inverterek monitorozásával, és a rendszer termelésével kapcsolatos esteleges kérdésekkel és problémákkal, keressék Csontos Ádám Vilannyszerelő - Inverter Specialista - Egyéni Vállalkozót! Elérhetőségek: +36 (70) 501 5644 · csoada@gmail.com

Köszönjük türelmüket és megértésüket.

Ahogy már az évek alatt megszokhatták az elsődleges célunk mindig a vevői elégedettség és kiváló minőségű napelemes rendszerek telepítése volt.

Erre törekedtünk a múltban és törekszünk a jövőben is.

Kérjük támogassák elhivatott csapatunkat, a közös célok elérése érdekében.

Pentele Solar és csapata (frissítve 2021.05.11.)

Napelem rendszert szeretne?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk!

Segítünk meghatározni céljait.

Mire szeretné használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől szeretne megválni, vagy többet, nagyobbat is tervez? Energetikai tanácsadás, napelem méretezés, megtérülések - segítünk.

Elmondjuk, mire van lehetősége.

Alkalmas az Ön otthona a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolása, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseit mielőtt döntést hozna.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésére választ adunk.

Ha érez még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhet tőlünk, hiszen azért megyünk el Önhöz, hogy átfogó képet kaphasson a napelem rendszerekről.


Kérje ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Mi segítünk eloszlatni kétségeit, munkatársaink garantáltan tudnak válaszolni felmerülő kérdéseire.

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet, ami az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt szolár cégeket gyűjti össze. A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára. A Szövetség weboldala naponta frissülő tartalommal várja a napelem, napkollektor és általában véve a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket!

Nem kapta meg a válaszát?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Tudni szeretné, hogy milyen díjra kalkulálhat új napellenző megrendelése esetén? Segítséget szeretne a megfelelő termék kiválasztásához? Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.

Innovatív napelem - amit a napelem rendszerekről tudni kell! Napelem kivitelezés - Felkészítjük a napelem telepítésre Napelem rendszer támogatások és hitelek Napelemes rendszere mellé padlófűtést szeretne? Napelem pályázatok ügyintézése és kivitelezése Minőségi napelemek, kiváló kivitelezés.