Weidmüller túlfeszültség védelem

Az Ön kockázatkészségétől függ, milyen prioritást rendel a túlfeszültség-védelemhez: lehetséges az is, hogy „soha nem üt be a mennykő”. Ilyenkor Ön nem veszít semmit, de nem is nyer sokat. Mindenesetre ekkor a túlfeszültség témája mindennapi stresszt okoz. Ha azonban Ön „tuti biztosra szeretne menni”, a vállalati stratégiájába be kell vennie a túlfeszültség-védelmet is. Az ilyen jellegű befektetés nyeresége az üzembiztonság, és megelőzhetők vele a komoly esetek.

Miért van értelme a túlfeszültség-védelemnek?

A természet ereje vihar formájában lenyűgöző színjáték. Az azonban egyben veszélyes jelenség is az emberre, és nem kevésbé veszélyezteti az iparban, üzleti életben és irodákban végzett munkát. Mialatt az embereket főleg a közvetlen közelben becsapó villám veszélyezteti, a villamos berendezésekesetében más a helyzet. Azok a villámcsapások, amelyek legfeljebb 2 km távolságig keletkeznek, elektromágneses csatolásuk következtében tönkretehetik a villamos alkatrészeket.

Ezen kívül a villamos berendezések jelentősen érzékenyebbek a villám energiájának közvetett hatásaira. A villámcsapások másodlagos feszültségeket keltenek mindenben, ami vezetőképes, és ezzel veszélyeztetik a villamos berendezések szigetelését.

Legyen biztonságban.

Hétköznapjainkban már nem lehet lemondani az áramfejlesztő berendezésektől, mérő-, vezérlő- és szabályozó készülékektől, számítástechnikai rendszerektől és még sok minden mástól. Ezek már magától értetődőek, és jelentőségüket tulajdonképpen csak akkor ismerjük fel, ha egyszer meghibásodnak. A forgatókönyv a rövid munkaszünettől a teljes összeomlásig terjed. A jó védelem a villámok keltette impulzusok vagy a túlfeszültségek ellen meg tudja ezt akadályozni.

A túlfeszültség-védelem aktualitása

A túlfeszültség-védelem fontos része az elektromágneses összeférhetőségnek, és törvény is előírja. A múltban műszaki téren sok javulást értünk el a túlfeszültség-védelem területén. Megnövekedett a túlfeszültség-védelem minősége és elterjedtsége. Ezt a Német Biztosítók Szövetségének statisztikája is mutatja: kismértékben csökkent az elektronikus készülékek biztosításának éves kárösszege – mindez úgy, hogy bizonyosan több elektronikát használunk, és a villamos, ill. elektronikus berendezések sokkal bonyolultabbak, valamint integráltsági fokuk sokkal magasabb lett.

Termékeink

Sharp logo

Sharp NDAK 275W

Polikristályos napelem modul

A mért adatok alapján 16,9%-t is meghaladó hatásfok.

Bizonyított minőség. (TÜV IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, 'A' alkalmazási osztály, DIN EN 13501-1, E osztály)

Tartós kialakítás. (megfelelt az ammónia és sós pára teszten)

Kiváló teszteredmények. (EUPD fogyasztói vizsgálat)

Megbízhatósági garancia. (10 év termék garancia, SHARP által vállalt gyártói garanciája 10 év 90% fölötti teljesítmény, 25 év 80% fölötti teljesítmény)

Garantált pozitív teljesítmény tolerancia. (minimum a megadott érték és maximum további 5% érhető el)

SHARP napelemek
Sharp logo

SHARP NUAK 300B

Monokritályos napelem modul

A mért adatok alapján 18,4%-os hatásfok

Bizonyított minőség (TÜV IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, ISO 9001/ ISO 14001)

Tartós kialakítás (megfelelt az ammónia és sós pára teszten)

Kiváló teszteredmények (EUPD fogyasztói vizsgálat)

Megbízhatósági garancia (10 év termék garancia, SHARP által vállalt gyártói garanciája 10 év 90% fölötti teljesítmény, 25 év 80% fölötti teljesítmény)

Garantált pozitív teljesítmény tolerancia (minimum a megadott érték és maximum további 5% érhető el)

SHARP napelemek
Sharp logo

SHARP NUAH 360W 72 cellás

Monokritályos napelem modul

A mért adatok alapján 18,6%-os hatásfok

Bizonyított minőség (TÜV IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, ISO 9001/ ISO 14001)

Tartós kialakítás (megfelelt az ammónia és sós pára teszten)

Kiváló teszteredmények (EUPD fogyasztói vizsgálat)

Megbízhatósági garancia (10 év termék garancia, SHARP által vállalt gyártói garanciája 10 év 90% fölötti teljesítmény, 25 év 80% fölötti teljesítmény)

Garantált pozitív teljesítmény tolerancia (minimum a megadott érték és maximum további 5% érhető el)

SHARP napelemek
SMA logo

SMA, Solar Edge és Fronius 1 és 3 fázisú inverterek

Az SMA a világszerte piacvezető német inverter gyártó. A mérhető adatai és műszaki stabilitása alapján, hosszú távon a legmegbízhatóbb inverternek minősítették az európai és amerikai szakemberek. A napelemrendszer megtérülési idejét csökkenti a kiemelkedő (98,9%-os) hatásfokával.

Széles kompatibilitás és multistring képesség jellemzi. Széles a bemeneti feszültség tartománya.

A nagy hatékonyság mellett az SMA invertereit a hosszú élettartam és a termelés intelligens monitorozása jellemzik.

Solar Edge, SMA, Fronius inverterek

Első osztályú rögzítéstechnika

A tartószerkezet szintén alapvető része az egész rendszernek, így itt sem elégedhetünk meg akármivel. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik, kizárólag első osztályú és minőségű rögzítés technikát alkalmaz, melyet bármikor tiszta lelkiismerettel alkalmaznánk saját tetőinken is. Kizárólag kiváló minőségű, nem korrodálódó, saválló anyagokkal dolgozunk, melyek hosszú évtizedeken át tartják majd meg napelemeidet, az időjárás viszontagságainak ellenállva.

Első osztályú saválló acél tartószerkezet
Weidmüller logo

WEIDMÜLLER túlfeszültség védelem

A Weidmüller neve több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén.

Több mint 80 országban innovatív megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket és partnereinket.

Weidmüller túlfeszültség védelem

Napelem rendszert szeretnél?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk meghatározni céljaidat.

Mire akarod használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől akarsz megválni? Vagy többet is tervezel?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas a házad a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolás, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseidet mielőtt döntést hoznál.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért jövünk el hozzád, hogy segítsünk.

Kérd ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Hagyd, hogy minden kétséget eloszlassunk benned!

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Sharp logo
SMA logo
Fronius logo
Solar Edge logo
Weidmuller logo
Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.