SHARP napelemek

A Sharp 1959 óta foglalkozik napenergia hasznosításával. A környezet iránti felelősségtudatunk teszi a Sharp-ot globális hajtóerővé a fotovoltaikus energia kutatása és fejlesztése terén. A Sharp napelemei megtalálhatók otthonokban, középületekben és társasházakban, műholdakon, világítótornyokon, a közúti forgalomban, valamint az ipar különböző területein. Az alkalmazások széles köre bizonyítja, hogy a Sharp napelemek területen használhatók.

Miért jársz jól, ha SHARP napelemet választasz?

  • Világelsők a fotovoltaikus rendszerek világában. A SHARP állított elő először napelem cellákat sorozatgyártásban, és azóta évről évre dönti meg a teljesítményi rekordokat.
  • A legkomolyabb rendszerekhez is ezeket használják. A legegyszerűbb napelemes zsebszámológéptől kezdve az űrben keringő műholdakig mindent képesek energiával ellátni.
  • A legjobb teljesítményt biztosítják. A gyárak a világelső Toyota minőségbiztosítási rendszer szerint működnek. Minden egyes napelem modult laboratóriumi körülmények között tesztelnek, amikről mindenki által elérhető mérési jegyzőkönyvek készülnek.
  • A legmegbízhatóbbak a piacon. A SHARP monokristályos és polikristályos napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, így ellenállnak a legkomolyabb időjárási viszontagságoktól kezdve a legapróbb mikro rezgésekig bárminek.
  • Kiemelkedő garanciát vállalnak. A SHARP minden napeleme esetében garantálja, hogy 25 éven át minimum 80%-os teljesítményen fog működni.
  • Könnyen elérhetőek számunkra is. A világelső japán vállalat kiterjedt európai infrastruktúrával rendelkezik, így az információkéréstől kezdve a garanciaérvényesítésig mindent gond nélkül elintézhetünk rajtuk keresztül.

Válaszd a SHARP napelemeit családi házadra, hogy hosszú évtizedeken át gondtalanul élvezhesd a fotovoltaikus rendszer nyújtotta környezetbarát anyagi biztonságot!

Termékeink

Sharp logo

Sharp NDAK 275W

Polikristályos napelem modul

A mért adatok alapján 16,9%-t is meghaladó hatásfok.

Bizonyított minőség. (TÜV IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, 'A' alkalmazási osztály, DIN EN 13501-1, E osztály)

Tartós kialakítás. (megfelelt az ammónia és sós pára teszten)

Kiváló teszteredmények. (EUPD fogyasztói vizsgálat)

Megbízhatósági garancia. (10 év termék garancia, SHARP által vállalt gyártói garanciája 10 év 90% fölötti teljesítmény, 25 év 80% fölötti teljesítmény)

Garantált pozitív teljesítmény tolerancia. (minimum a megadott érték és maximum további 5% érhető el)

SHARP napelemek
Sharp logo

SHARP NUAK 300B

Monokritályos napelem modul

A mért adatok alapján 18,4%-os hatásfok

Bizonyított minőség (TÜV IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, ISO 9001/ ISO 14001)

Tartós kialakítás (megfelelt az ammónia és sós pára teszten)

Kiváló teszteredmények (EUPD fogyasztói vizsgálat)

Megbízhatósági garancia (10 év termék garancia, SHARP által vállalt gyártói garanciája 10 év 90% fölötti teljesítmény, 25 év 80% fölötti teljesítmény)

Garantált pozitív teljesítmény tolerancia (minimum a megadott érték és maximum további 5% érhető el)

SHARP napelemek
Sharp logo

SHARP NUAH 360W 72 cellás

Monokritályos napelem modul

A mért adatok alapján 18,6%-os hatásfok

Bizonyított minőség (TÜV IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, ISO 9001/ ISO 14001)

Tartós kialakítás (megfelelt az ammónia és sós pára teszten)

Kiváló teszteredmények (EUPD fogyasztói vizsgálat)

Megbízhatósági garancia (10 év termék garancia, SHARP által vállalt gyártói garanciája 10 év 90% fölötti teljesítmény, 25 év 80% fölötti teljesítmény)

Garantált pozitív teljesítmény tolerancia (minimum a megadott érték és maximum további 5% érhető el)

SHARP napelemek
SMA logo

SMA, Solar Edge és Fronius 1 és 3 fázisú inverterek

Az SMA a világszerte piacvezető német inverter gyártó. A mérhető adatai és műszaki stabilitása alapján, hosszú távon a legmegbízhatóbb inverternek minősítették az európai és amerikai szakemberek. A napelemrendszer megtérülési idejét csökkenti a kiemelkedő (98,9%-os) hatásfokával.

Széles kompatibilitás és multistring képesség jellemzi. Széles a bemeneti feszültség tartománya.

A nagy hatékonyság mellett az SMA invertereit a hosszú élettartam és a termelés intelligens monitorozása jellemzik.

Solar Edge, SMA, Fronius inverterek

Első osztályú rögzítéstechnika

A tartószerkezet szintén alapvető része az egész rendszernek, így itt sem elégedhetünk meg akármivel. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik, kizárólag első osztályú és minőségű rögzítés technikát alkalmaz, melyet bármikor tiszta lelkiismerettel alkalmaznánk saját tetőinken is. Kizárólag kiváló minőségű, nem korrodálódó, saválló anyagokkal dolgozunk, melyek hosszú évtizedeken át tartják majd meg napelemeidet, az időjárás viszontagságainak ellenállva.

Első osztályú saválló acél tartószerkezet
Weidmüller logo

WEIDMÜLLER túlfeszültség védelem

A Weidmüller neve több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén.

Több mint 80 országban innovatív megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket és partnereinket.

Weidmüller túlfeszültség védelem

Napelem rendszert szeretnél?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk meghatározni céljaidat.

Mire akarod használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől akarsz megválni? Vagy többet is tervezel?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas a házad a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolás, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseidet mielőtt döntést hoznál.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért jövünk el hozzád, hogy segítsünk.

Kérd ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Hagyd, hogy minden kétséget eloszlassunk benned!

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Sharp logo
SMA logo
Fronius logo
Solar Edge logo
Weidmuller logo