Napelemes rendszerek
kedvező áron, kiváló minőségben
garanciával!

Kiváló márkákkal működünk együtt, hogy a legjobbat adhassuk.

Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek – sokszor hallunk ma már a napelemekről. Modern, új technológiát képzelünk hozzá, pedig már legalább hatvan éve jelen van a lakosság körében. Az előző évezredben még ritkaság számban mentek a napelemes házak, csak a gazdag régiók és országok polgárai engedhették meg maguknak, ma már ez teljesen megváltozott. Egy átlagembernek is lehet napelemes háza, csak egy kis megtakarításra van szüksége.

Napelemes rendszernek hívjuk a napelem, inverter, tartószerkezet és minden más együttlétét, amelyekkel a napenergiát teljes mértékben kitudjuk használni, és a saját javunkra tudjuk fordítani. Bár a közbeszédben mindig napelemként hivatkozunk rá, nem árt tudni, hogy a napelem, az csak egy része az egésznek, így a helyes megfogalmazása a napelemrendszer.

A rendszer segítségével a nap által kibocsájtott energiát feltudjuk használni a saját háztartásunkban, vagy irodánkban. A napelemek először egyenáramot állít elő, majd az inverter ezt az egyenáramot átalakítja váltóárammá, amelyet mi már tudunk használni otthonunkban, munkahelyünkön.

Mire használhatom a napelem rendszert?

Napelemes rendszerek kiépítése

A napelemrendszereknek kiépítésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy csak jó minőségű termékeket használjunk. Gondoljunk csak bele, ez a rendszer az áramellátásunkról gondoskodik – roppant kellemetlen lenne, ha egyszer csak tönkremenne, és nem termelné tovább az áramot. Mi a legkiválóbb termékeket használjuk, csak hogy párat említsünk: SHARP, SMA, Schletter, Weidmüller.

Milyen termékek, alkatrészek a legmegbízhatóbbak?

SHARP technológia

A SHARP napelemek cirka 100 éve vannak jelen a piacon. Elmondható, hogy a világon minden negyedik felszerelt napelemet a SHARP készítette, de ez még mind semmi: a Japán Nemzeti Űrügynökség is SHARP napelemeket használ. Ezek a napelemek sokkal nagyobb teljesítményen tudnak üzemelni, mint más napelemek. A termékek közül elérhetőek a mono- és polikristályos napelemek is, ezt természetesen helyszíni konzultáció után döntjük, el hogy mely lesz a jó választás.

A SHARP napelem egyet jelent a megbízhatósággal, a tökéletes működéssel, a cég garantálja, hogy negyed évszázadik tökéletesen fog működni. Pontosan ezért ajánljuk mi is ezt a márkát. Az elmúlt évek alatt tökéletesen bizonyítottak, hogy megbízhatóak – rengeteg ügyfelünknek telepítettük be ezt a márkát, és soha nem érkezett rá panasz.

SHARP napelemek

Inverterek

A napelem rendszereknek az egyik legfontosabb eleme az inverter. Az inverter az egyik legdrágább része a rendszernek, de az egyik legmeghatározóbb is. A mi cégünk az SMA invertereket ajánlja a Solar Edge, és a Fronius mellett. Az inverter azért az egyik legfontosabb, mivel a napenergiájából kinyert egyenáramot ez a készülék alakítja át váltóárammá.

Nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen, mivel egy rossz minőségű termék, vagy rosszul működő termék miatt szinte értelmetlen volt pénzt ölni a napelem rendszerbe. Átlagos működési idejük 15 év, de 15 év után is csak szerelésre van szüksége, nem kell az egész készüléket kiszerelni, és újat behelyezni.

Solar Edge, SMA, Fronius inverterek

Tartószerkezet

Ha már meg van a napelem, és az inverter, akkor egyszerű kitalálni, hogy mi hiányzik még: a tartószerkezet. Sok helyen olvashatjuk, hogy sok tetőszerkezet nem felel meg a napelemeknek, a helyhiány miatt, vagy a rossz dőlésszög miatt. Ilyen esetben a földre kell tennünk a napelemeket. Mindkét esetben szükséges a tartószerkezet, mivel ez az, ami a vázát adja a rendszernek.

Első osztályú saválló acél tartószerkezet

A rendszer jövője

Ha már meg van a rendszer, akkor fontos gondolnunk a jövőre is. A saját, családunk vagy munkatásaink biztonsága érdekében fontos, hogy gondoljunk a túlfeszült elleni védelemre. Túlfeszültség könnyen kialakulhat, mivel egy viharos napon a villámcsapás nagy károkat tud okozni. Egy közeli villámcsapás is hatalmas veszteséget tud okozni, mivel a mágneses indukció miatt a villám végig mehet az elektromos hálózaton, megbéníthatja a működést, de rosszabb esetben akár még tüzet is képes okozni. Senkinek nem éri meg, hogy a két keze munkáját – a házát, vagy irodáját – egy ilyen bagatell, megelőzhető dolog tönkre tegye.

A legjobb megoldás a megelőzés. Mi a Weidmüller túlfeszültség védelmét ajánljuk minden ügyfelünknek. A túlfeszültség olyan feszültség, amelyek meghaladják a szigetelés mértékét. Ha a szigetelés megfelelő, akkor nagyon kevés az esély, hogy túlfeszültség alakulhat ki. A védelem érdekében a szigeteléseket összehangoljuk, és megoldjuk, hogy a kombinált áramkörön ne jöhessen létre túlfeszültség.

Weidmüller túlfeszültség védelem

Minőség, megbízhatóság

Mint látható, számunk fontos a minőség. Joggal tehetik fel a kérdést, hogy ha mi ennyire magas, prémium minőségű termékeket alkalmazunk, akkor vajon drágábbak vagyunk-e, mint mások? Szerencsére nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy nem. Az elmúlt évek alatt kialakítottunk egy jó partnerséget ezekkel a cégekkel, így mi már nem olyan áron szerezzük be, amelyen mások. Nem kerül át több kézen a termék, így nem történik meg az sem, hogy mire hozzánk eljut a termék már 3-4 cég rárakta a kis hasznát. A jó árak mellett kiemelkedően fontos nálunk a garancia. Történetesen 10 év garanciát adunk minden felszerelt rendszerre, ezzel is garantáljuk számodra, hogy megbízhatóak vagyunk.

Összegezve, ha fontos neked a környezetvédelem, ha nem szeretnél még évtizedekig villanyszámlát fizetni, ha szeretnél megszabadulni a szolgáltatók béklyójától, akkor neked való a napelemrendszer. Ha minket bízol meg biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű, több évtizedeken keresztül hű szolgálatot tevő rendszer lesz a házad, irodád tetején.

Kérd ajánlatunkat, nem fogsz csalódni.

Napelem rendszert szeretnél?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk meghatározni céljaidat.

Mire akarod használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől akarsz megválni? Vagy többet is tervezel?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas a házad a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolás, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseidet mielőtt döntést hoznál.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért jövünk el hozzád, hogy segítsünk.

Kérd ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Hagyd, hogy minden kétséget eloszlassunk benned!

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Sharp logo
SMA logo
Fronius logo
Solar Edge logo
Weidmuller logo
Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.