Amit mindenki tudni akar a napelemekről

Gondolj egy gyakorlatilag kimeríthetetlen energiaforrásra, ami szinte minden pillanatban körbevesz téged, és egyedül rajtad múlik, hogy élsz-e vele! Egy lehetőségre, ami anélkül segít fenntartani életmódodat, hogy a természetet a legkisebb mértékben is befolyásolná – hiszen ő maga is a természet része!

Válaszok a fotovoltaikus rendszerekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A napfényben rejlő erőt az űrállomásoktól kezdve a családi házakig bárhol föl lehet használni, és ezt már minden környezettudatos, és függetlenségre vágyó ember felismeri.

Nem csak a globális felmelegedés veszélyei miatt látja be a világ a 21. században, hogy szükség van a megújuló energiaforrásokra. Az utóbbi idők folyamatosan bebizonyították, hogy azok a nagyvállalatok, városok, sőt egész államok, akik a szén-dioxid mentes áramtermelés mellett döntöttek, gazdaságilag is nagyobb hasznot könyvelhettek el. És ugyanez a haszon számodra, egy családi ház tulajdonosa számára is ugyanolyan elérhető, mint bárki másnak.

A napelem mögött álló technológia mára odáig fejlődött, hogy egy átlagos család otthona teljesen ellátható árammal. Az összes elektronikai eszköz, a TV-től kezdve a világításon át egészen az olyan komoly áramfogyasztókig, mint a hűtőszekrény, minden működtethető azzal az energiával, amit a napsütéses órák alatt a fotovoltaikus rendszer megtermel.

Sokan mégsem mernek belevágni a napelemek felszerelésébe.

Ez teljesen érthető, hiszen hiába az évszázados múlt, mégsem tudunk eleget erről a technológiáról. Rendszeresen tapasztalom, hogy rengeteg a kétség, bizonytalansága leendő ügyfelekben, nem is feltétlenül a működéssel, mint inkább a hatékonysággal, és a gyakorlati háttérrel kapcsolatban. Az interneten pedig nem egyszerű válaszokra találni, hiszen a legtöbben eladni akarnak, nem pedig tájékoztatni.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy összegyűjtöm a napelem rendszerekkel kapcsolatos legáltalánosabb, leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és a lehető legnagyobb részletességgel adok választ rájuk.

A fotovoltaikus energia befektetés, aminek biztos elhatározáson kell nyugodnia, hiszen ezzel egészen új dimenzióba helyezheted családod energiaellátását. Az üzembe helyezéstől kezdve ugyanis már nem csak fogyasztó, de termelő is leszel egyben!

Képzeld el, hogy a hálószobádtól kezdve a konyhádig minden eszközhöz te magad hozod létre az energiát! A Nap fényének erejével válsz gyakorlatilag függetlenné a szolgáltatóktól, miközben a természet megóvásáért is teszel. És nem csak magadat látod el: a ma felszerelt napelemek generációknak termelik majd az áramot, így unokáid is élvezhetik a most meghozott döntésed eredményét! Ehhez csak annyi kell, hogy merj belevágni, és napelemeket telepíteni a háztetődre, udvarodra, vagy oda, ahol a lehető legtöbbet tudsz velük elérni.

Napelem rendszert szeretnél?
Ingyenes helyszíni felméréssel segítünk.

Segítünk meghatározni céljaidat.

Mire akarod használni a napelemeket? A villanyszámlák terhétől akarsz megválni? Vagy többet is tervezel?

Elmondjuk, mire van lehetőséged.

Alkalmas a házad a fotovoltaikus rendszerek telepítésére? Jó a tájolás, a tető dőlésszöge? Nem vet rá semmi árnyékot? Megválaszoljuk a kérdéseidet mielőtt döntést hoznál.

Elkezdjük tervezni a rendszer helyét.

Megkeressük, hogyan lehet a vezetékeket, kábeleket, az invertert és minden a rendszerhez tartozó berendezést úgy elhelyezni, hogy az kellően védve legyen, és egyben a ház esztétikai értékét se befolyásolja.

Minden kérdésedre választ adunk.

Ha érzel még bármiféle bizonytalanságot a napelem rendszerekkel kapcsolatban, bátran kérdezhetsz tőlünk, hiszen azért jövünk el hozzád, hogy segítsünk.

Kérd ingyenes felmérésünket!

Sok a bizonytalanság? Hagyd, hogy minden kétséget eloszlassunk benned!

Csak a legjobb termékekkel dolgozunk.

A napelemknél különösen fontos, hogy milyen minőséggel dolgozunk, mert az elkészített rendszereknek 20-30 évig önműködőknek kell lenniük. Ezért csak a legjobb minőségű napelemeket, invertereket és tartószerkezeteket használjuk. A legnagyobb nevekkel állunk kapcsolatban a napelemes technológia iparágában, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Sharp logo
SMA logo
Fronius logo
Solar Edge logo
Weidmuller logo
Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.